Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Brekken-Aursund skytterlag
Stiftet 1973

Lagsmesterskapet

Arnt Haugen burde ha blitt lagsmester etter denne stående serien når Jan Ola og Geir Magne misslyktes på stå.

7 skytterer fra Brekken- Aursund tok turen uti Hådalen på LM

Her er lengst bort Hans Runar Kojedal, Arne Kurås, Arne Magne Stenvold og Arnt Haugen  på prøveskudd og på ståendeserien.

Lagsmesterskapet ble arrangert uti Hådala sammen med Glåmos og Røros skytterlag. Det var kunn 7 stk fra oss som deltok. Selv om det var få skyttere ble det meget jevnt om mesterskapene. I klasse 3-5 fikk Arnt et stort forsprang i og med han skjøt en brukbar ståendeserie, mens Jan Ola og Geir Magne skjøt dårlig. Videre utover tok Jan Ola og Geir Magne innpå poeng for poeng. Etter at 25-skudden var skutt hadde det blitt jevnt igjen. Arnt med 222, Geir Magne med 221 og Jan Ola med 218. De tre skjøt jevnt på omgangen også. Før siste skudd hadde Geir Magne og Arnt mistet 3 poeng og Jan Ola 2. På siste skudd fikk Geir Magne en 7er. Da måtte Jan Ola ha en 9er for å bli likt, men fikk en 8er. Arnt måtte ha en 7er for å vinne, men han mistet magasinet og rakk ikke å skyte det siste skuddet. Dermed ble Geir Magne Ryttervoll lagsmester.

I klasse eldre rekrutt ble det også jevnt. Der har jeg ikke resultater skudd for skudd, men Karin Skott ledet etter 25 skudden med 238, ett poeng foran Jonas Haugom. På omgangen fikk Karin 92 p. Dermed hadde Jonas en god mulighet til å gå forbi, men han fikk også 92 p og ble ett poeng bak. Gratulere Karin som lagsmester kl ER. I V65 var det bare en deltaker, men nivået var desto høyere. Eilif fikk 349 med 9,9 på tredje skuddet etter ei litt skeiv serie. Arne Magne var også alene og fikk 241/339.

Resultat fått fra Røros