Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Ikke på saklista

Til vår store skuffelse konstaterer vi at saken om skyttelaget sin søknad om anleggsbidrag til ny skytehall ikke var på sakslista til kommunestyremøte 27. mai., sier leder'n vår Gunnar Bråten.

Kommunedirektør Per Arne Aaen svarer:

- Vi må bare beklage at denne drar ut. Har full forståelse for at dette er noe som ønskes avklart raskt.

- Jeg skal gå en runde internt og sjekke ut så denne blir med ved neste mulighet.

Har redegjort

Alvdal Skytterlaget hadde møte 20. april med Anette Friis Pedersen og Kolbjørn Kjøllmoen og da sa de at saken var mer eller mindre ferdig skrevet.

Møtet ble avholdt for å høre om det var endringer i planene våre, dette ble redegjort for i møte og reviderte tall ble oversendt samme uke.

- Vi har forståelse for at det sikkert har vært hektisk med korona den siste tiden men nå begynner vi å bli passelig utålmodige vi også.

- Det gjelder jo ikke bare Skytterlaget sin søknad, men også Idrettslaget sin.

- Tror det hadde vært lurt å fått med disse sakene som faktisk er gladsaker nå i disse tider hvor det er masse negativ omtale om Alvdal i tillegg til koronaen.

- Håper at dere skjønner at det er ganske mange brikker som skal på plass for å bygge ett slikt bygg til 5,5mill, og ett vesentlig kommunalt tilskudd er en av de som er helt avgjørende for gjennomføring, sier vår leder Gunnar Bråten til slutt i en mail til Alvdal kommune.