Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Det første med munnbind

Det var i alle fall llitt spesielt å se vår gamle kjempe og veteran - den vel åtti år gamle Per Gunnar Haug - med munnbind.

For første gang i Alvdal skytterlags 149 år gamle historie ble det brukt munnbind mot en "ytre" fiende (Koronaen) under årsmøtet. Og vi får tru at ingen senere vil oppleve dette igjen.

Men han møtte som seg hør og bør på årsmøtet i Alvdal skytterlag. Det var det vel flere enn de sju frammøtte som burde han gjort.

Gunnar Bråten ble gjenvalgt som leder. Han nyter stor tillit og leder denne meget virkige prosessen mot ny skytehall på en fremraagende måte. 

Alle årsmeldinger og regnskapet ble enstemmig godkjent. Det samme gjaldt budsjettet for 2022 som inneholdt for laget heller svimlende tall - dette pga bygging av ny skytehall. 

Gunnar ga i tospann med kasserer Agnar Kveberg (han har vært kasserer i 8 år nå) en grundig og interessant orientering om status for den nye skytehallen. Årsmøtet uttrykte stor tildfredshet med den måte styret med Gunnar i spissen handterer dette store prosjektet - som i størrelse er nesten ufattelig for en vanlig medlem. 

Styret vil komme tilbake til nærmere enkeltheter når vi nærmer oss sommeren, men kunne rapportere om en enestående oppslutning om den aksjonen for å samle inn midler til prosjektet som styret samlet hadde gjort. 

Under valgene ble det gjenvalg over hele linja, noe som vitner om at vi står samlet i dette nye året. 

Protokoll med endringer og tillegg til de framlagte dokumenter vi komme i form av den off protokollen fra årsmøtet. Det jobbes med saken.

Her er i alle fall resultatene av valgene:

21 1203 Valg på årsmøte i Alvdal skytterlag 2021.pdf

Inntil videre henviser vi til den utgaven av årsmeldingene som ble lagt fram på årsmøtet

 

Bildene gir et bilde av status for bygginga av skytehallen pr. årsmøtet 3.12.