Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Frogn og Drøbak skytterlag
i Follo skyttersamlag

Klubbmesterskap og skytterfest for alle medlemmer 14. september - bli med!

Lørdag 14. september er det klubbmesterskap og skytterfest med utdeling av medaljer og interne pokaler. Alle medlemmer er velkomne!

Alle medlemmer er velkommen til klubbmesterskap lørdag 14. september fra kl. 12.00. Ungdom, veteraner og jegere skyter på 100 meter og senior inkl. kikkertklassen skyter på 200 meter. Trolig skyter ett lag på 100 meter før vi kommer i gang på 200 meter for å få til organiseringa. Det er innledende skyting og finaler. Etter klubbmesterskapet er alle velkommen på skytterfest for skyttere med familie.

Innvitasjon og informasjon om skytterfesten - meld deg på!

Vi inviterer til den tradisjonsrike skytterfesten rett etter at årets klubbmestere er kåret, lørdag 14. september 2024.
Oppstartstidspunktet kl. 16:00 er omtrentlig.
 
PÅMELDINGSFRIST TIRSDAG 10. SEPTEMBER. Du kan melde deg på ved å sende SMS (91827547) eller e-post (lars@tradebroker.no) til Lars.
 
Vi ønsker oss bred oppslutning, og at du stiller med eller uten din bedre halvdel, foresatte eller familie. Festen er for alle – aktive og mindre aktive skyttere, jegere, ungdomsskyttere med familie og foresatte, deg som har lagt børsa midlertidig på hylla... Alle!
 
Det blir bestilt god mat, og det serveres drikke – øl, vin eller mineralvann – til maten. Drikke for resten av kvelden medbringes, men vi legger opp til et begrenset sortiment av det samme for salg.
 
Etter god mat og drikke, og hyggelig sosialt samvær, blir det premieutdeling, kaffe og kaker, loddsalg og spennende loddtrekning. Festkomiteen pønsker også på lett "underholdning".
 
Etter de formelle postene blir det mer sosialt samvær, og vi holder på så lenge det er folk.
 
Tenk uformelt antrekk. Mange av oss beveger oss ut direkte ut av stiv canvas, og da kan blådressen få ligge denne dagen...
 
Prisen på moroa er kr. 250, som betales med kort ved feststart. Noe festunderskudd blir det ikke snakk om, for du kjøper godt med lodd, ikke sant?
 
Velkommen skal du være.
 
Hilsen festkomiteen,
Guro, Cecilie, Jan Håkon og Lars