Frogn og Drøbak skytterlag
i Follo skyttersamlag

God skyting på finfelt i Ski

Frogn og Drøbak hadde med mange skyttarar på finfelten i Ski

Nå er det full fart på feltskytinga og ungdommene i Frogn og Drøbak toppa listene på finfeltstevnet som ble arrangert i Ski på lørdag! Stevnet telte også som første runde i Follocup som er mot Såner. Frogn og Drøbak vant med 90/81.

I finfelten skytes 6 skudd mot 5 ulike figurer på 100 meter og skytetiden for hvert hold er 2 minutter. Vegard Saxebøl traff alle figurene med alle skuddene og fikk fult hus med 30 treff. I tillegg fikk han 28 av 30 mulige innertreff og vant med dette klassen for eldre rekrutter. Vegard har hatt en strålende start på sesongen. Han fikk 2. plassen i Trøgstad med 30 treff og 25 innertreff. Sist helg ble det 3. plass i Hemnes med 42 treff og 37 innerblinker. Broren Martin Saxebøl fikk også fullt hus med 30 treff på stevnet i Ski. Han fikk 18 innertreff som holdt til en 6. plass i den krevende klassen.

Christoffer Finstad og Stian Nordby er i år gått over i juniorklassen. Det betyr at de må skyte 12 av de 30 nevnte skudden i knestående stilling. Det er selvsagt vanskligere enn liggende som rekruttene skyter. Guttene mestret dette strålende i Ski. Christoffer vant juniorklassen med 30 treff og 25 innertreff. Dette var klar personlig rekord. Stian satte også personlig rekord med 27 treff og 17 innertreff på sin runde som holdt til 13. plass i klassen. Han skjøt også i Råde på søndag og fikk da 28 treff og viser at han mestrer godt den nye stillingen.

Frogn og Drøbak hadde også med Iver Storm Marøy Stockman som skjøt sitt første feltstevne. Det gjorde han godt med 17 treff og 3 innertreff. Det er artig å få med nye skyttere i feltløypa og bestefar var med som stødig medhjelper.

Veteranene våre skjøt bra, men nådde ikke helt opp i klassen for skyttere over 73 år. Kurt Arne Berglund ble vår beste skytter med 30 treff og 25 innertreff som holdt til en 3. plass. Knut Vik fikk 28 treff og 16 innertreff og Thore Danielsen 25 treff og 14 innertreff.

Heidi Pedersen skyter i nybegynner voksen klassen og satte personlig rekord i Ski med 28 treff og 16 innertreff.

Vedlagt finner du bilder fra skytinga i ski. Eit bilete av alle som deltok frå Frogn og Drøbak og eit frå juniorane som skyter kne innimellom rekruttane. Det siste er Iver og Heidi som ventar spent på anvisning.