Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Åpningspokalen 2013

Stort oppmøte og mye god skyting preget baneåpninga på Sandem. Tobias Bråten, Runar Sørensen og Steinar Walle stakk av med pokalene.

Hele 29 skyttere møtte opp på årets første premieskyting på Sandem-banen. Det er bra! Av disse var det 14 på 200 meter og 15 på 100 meter. Av ungdommene var det spesielt høyt nivå i klasse eldre rekrutt. Tobias Bråten vant klassen, men både Peder Nilsen og Marius Ekkje fulgte tett bak. Begge hadde 346 poeng. Høyt nivå i denne klassen med andre ord. Jenny Mølmshaug vant rekrruttklassen med 330 poeng.

Steinar Walle skyter sin første sesong i klasse V65, og som ventet er han med å prege resultatlistene. Med 250 poeng vant han blant veteranene. Han ver to poeng bedre enn Ole G. Øfstaas og Martin Hauger, som begge hadde 248 poeng med 14 innerblinker.

Blant seniorene var det hele 14 som møtte opp til skyting. Det er det meste vi har hatt på mange år. Det ble utrolig jevnt om seieren. Kun ett innertreff skilte Runar Sørensen og Harald Buuer. Begge hadde 243 poeng på sin 25-skudd, og begge fikk 19 poeng på sine respitskudd. Dermed måtte det hele avgjøres med rangering på innerblinker. Runar var heldigst her. Han hadde 11 mot Haralds 10. Dermed var det Runar som fikk napp i vandrepokalen.