Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Skytingens Dag 2012

Skytingens Dag ble en suksess i år også. Hele 42 skyttere prøvde seg på skytebanen, og nesten like mange andre var med og heiet.

Best av alle som skjøt ble veteranen Harald Buuer med 249 poeng, tett fulgt av Runar Sørensen og comeback-mannen Trond A. Midtbø, som begge hadde 248 poeng.

Skytingens Dag har som alltid en sosial ramme. Grilling og natursti sto på programmet i tillegg til skytingen. Flere skyttere prøvde skyting for aller første gang, men den som kanskje var mest fornøyd av alle som var med, var Madelen Auren. Hun hadde nemlig et veddemål med pappa Jo Inge. Hvis hun slo sin far skulle hun få 500 kroner. Og det gjorde hun til gangs. Madelen perset og skjøt 239 poeng. Jo Inge hadde derimot en dårlig dag og fikk kun 236 poeng... Ikke rart Madelen kom med et høyt jubelbrøl da resultatene var klare.

Med årets seier har også Harald Buuer 2 napp i Elverhøiplaketten. Det samme har Hans Kristian Øfstaas, Anne Marit Nygaard og Runar Sørensen. Det er derfor duket for stor spenning også i neste års konkurranse.

Resultatene fra årets skyting finner du her:

Kollasj.jpg

Foto: Camilla Johannessen