Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Juleskyting 2012

Tradisjon tro var det god stemning under skytterlagets juleskyting. 4 forskjellige vinnere ble kåret i de ulike konkurransene.

Nytt av året var presskyting i liggende skyting for alle som ikke skyter stående til vanlig. Her ble det jevnt og spennende til siste skudd.

Hele 19 skyttere deltok i den nye presskytinga. Det var tydelig høyt spenningsnivå, for enkelte hadde større spredning enn de bruker å ha. I denne konkurransen ble det skutt ett og ett skudd, og den med det dårligste skuddet gikk ut for hvert skudd. Til slutt var det to skyttere som lå igjen på standplass. På konkurransens aller siste skudd fikk Harald Buuer 10,7. Et meget godt skudd, men da Kristian Byes skudd skulle anvises, viste det seg at Haralds skudd ikke var godt nok. Kristian skjøt nemlig 10,8, og kunne strekke hendene i været som den aller første vinner av denne konkurransen.

Juleskyting1.jpg

Presskyting i stående har forholdsvis lang tradisjon på denne juleskytinga, men spenningsnivået er fortsatt stort også her. Og nå ser det ut til at det går mot et aldri så lite generasjonsskifte i skytterlaget. Camilla Johannessen blir seniorskytter etter nyttår, men allerede nå banker hun de fleste seniorene. Under denne presskytingen slo hun alle bortsett fra Runar Sørensen, som ble litt for sterk på det aller siste skuddet. Men Camilla hadde god grunn til å smile etter den strålende andreplassen.

Juleskyting3.jpg

Blindskiva ble i år vunnet av Peder Nilsen med 48 poeng. Det var ett poeng bedre enn Tobias Bråten og Tore Mølmshaug, som delte andreplassen.

Juleskyting2.jpg

Runars julegris hadde 25-års jubileum i år. Denne gang var det ingen tvil om hvem som var best. Hans Kristian Øfstaas skjøt hele 49 poeng, og var tre poeng bedre enn nest beste skytter. Kristian Bye, Mathea Brænd, Ole Kristian Johannessen og Cornelia Vatle hadde alle 46 poeng, og endte på plassene bak Hans Kristian.


Liggende_Presskyting.jpg

Presskytingstakollasj.jpg