Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Spydeberg skytterlag
Stiftet i 1862

Åpningspokalen 2012

Ståle Villumstad slo til med hele 346 poeng da årets banesesong ble åpnet på Sandembanen. Han vant dermed Åpningspokalen på 200 meter med god margin.

Litt kaldt, men ellers fine skyteforhold møtte skytterene denne aprilkvelden. Av de 22 skytterne som deltok, var det nok Ståle Villumstad som imponerte mest. Merd hele 346 poeng var han i en klasse for seg på 200 meteren. Dette er kun ett poeng unna hans egen personlige rekord, så man må vel nesten kunne kalle det full klaff. Ståle fikk dermed napp i Åpningspokalen for senior. Hvis ikke vi tar helt feil, er dette første gang Ståle tar et napp i en vandrepokal i skytterlaget siden 1986, da han vant skytingen om Hilmar Marthiniussens minnepokal.

Ungdom
Det var mange ungdommer som møtte opp, og det er bra. Ikke overraskende var de de 3 eldre rekruttene som skjøt best. Jesper Larsen fortsatte den gode skytingen fra innesesongen, og fikk flotte 248 poeng. Det var han selv godt fornøyd med! På plassene bak fulgte Peder Nilsen og Tobias Bråten, begge med 246 poeng.

Veteraner
Veteranene våre er også veldig jevne. Både Gunnar Bye og Ole G. Øfstaas endte opp med 245 poeng, men Gunnar ble rangert som nummer en med sine 11 innerblinker mot Oles 6. På plassen bak der igjen fulgte Martin Hauger med 244 poeng.

 

For komplette resultater viser vi til resultatlistene her:
Trykker du på lagvise lister nederst i venstre marg, kan du også se skiva til Ståle og de andre (klikk på navnet).