Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Greipstad skytterlag
Stiftet 1878

Torsdagsklubben

På Torsdag var det igjen Torsdagsklubben, og denne gangen skulle vi prøve oss som skyttere hos Greipstad skytterlag. Det var spennende å se hvor mange barn som ville møte opp på dette. Kl 18.50 var det bare ca 10 stk som hadde dukket opp på kveldens Tk samling. Men når kl var 19.00 var det fullt hus. Vi var igjen mellom 50-60 unger, og mange var spente på dagens aktivitet. Tk lederene var veldig imponert over et proft opplegg fra skytterlaget med god opplæring i sikkerhet før alle begynte å skyte. Lagene var delt opp med 9 barn på hvert lag. Når påmeldingen var i gang, var det fullt trykk. Nesten alle ville skyte. Oppe i kafeen i Nodelandshallen var det pizza fra Pizzabakeren. Det var mellom 40-50 barn som fikk skutt for første gang.

Det var mange som fortalte etterpå at dette ville de gjøre igjen. Det var jo kjempe gøy. Så det var mange som var glade for å høre at de kunne komme tilbake på torsdager kl 17.30 for å skyte, og enda bedre at det bare kostet 20 kr. Mange foreldre skrøt også av opplegget til skytterlaget med den gode organiseringen de fikk til med så mange barn.
Torsdagsklubben har allerede bestemt at dette blir ikke siste gang vi har Tk på skytebanen.
En stor takk til de voksne skytterne som var tålmodige og hjalp til med å gjøre kvelden til et spennende og hyggelig minne